Client de Nedgia que fa la lectura del comptador de gas

Vols facilitar la lectura del comptador?

Mai ha estat tan fàcil! A Nedgia t’oferim 4 maneres fàcils i ràpides perquè puguis donar la lectura del comptador de gas amb total comoditat sense moure’t de casa.
Comptador de gas natural

1. Aplicació YoLeoGas

Des de la nova aplicació mòbil YoLeoGas, disponible a Google Play i Apple Store, podràs enviar còmodament la lectura. Només hauràs de registrar les teves dades en el primer accés i després, amb només enviar la foto de la lectura, aquesta quedarà recollida als nostres sistemes.

Contacte telefònic

2. Telèfon de lectura

Si vols facilitar la lectura del comptador per telèfon, només has de trucar al 900 770 770, el telèfon gratuït de lectures, que està a la teva disposició les 24 hores.

Per fer la lectura necessitaràs el nombre de referència d’una factura o el DNI i el valor de la lectura.

Icona carpeta

3. Cartell d’avís

Al cartell que et deixarem a la comunitat per informar-te de la pròxima lectura, tens un espai per facilitar la lectura del comptador. Hauràs d’anotar-hi només els nombres enters, és a dir, els dígits que hi ha a l’esquerra de la coma. Si tens algun problema per identificar-los, contacta amb Atenció al Consumidor.

› Veure exemple de cartell d’avís Icona obrir en una finestra nova

Gestiones online

4. Formulari web

Pots donar la lectura del comptador emplenant el formulari següent.

Només necessites el DNI o el CUPS i el valor de la lectura. El CUPS és el codi universal del punt de subministrament que identifica el domicili o negoci que rep el subministrament d’energia. Trobaràs el teu codi CUPS a les factures que reps de la comercialitzadora.

D’acord amb la legislació vigent, la presa de lectura correspon a l’empresa distribuïdora de gas de la zona que en donarà trasllat a la comercialitzadora corresponent.

La lectura es farà de forma bimestral, excepte per a consumidors de més de 100.000 kWh, que serà mensual.

Com prenen la meva lectura?

El personal responsable la duu a terme mitjançant un telèfon mòbil i alhora fotografia la lectura. Aquest sistema assegura la fiabilitat de la lectura, de manera que es poden detectar possibles errors abans de mesurar el consum.

Si el teu comptador està situat fora de l’habitatge, haurà de ser accessible mitjançant un pany homologat.

Si el teu comptador es troba dins l’habitatge i no ets a casa, et recomanem facilitar la lectura per evitar estimacions (almenys una vegada a l’any s’ha de fer una lectura per part del nostre personal).

Avatar de l’aplicació de Nedgia YoLeoGas

Baixa’t gratis l’aplicació YoLeoGas

 

  • Amb aquesta aplicació pots enviar les lectures del comptador si la teva distribuïdora de gas és Nedgia (grup Gas Natural Fenosa), Redexis Gas, Nortegas o Madrileña Red de Gas. Fes-ho de manera còmoda i senzilla; a més, podràs controlar el teu consum de gas.
  • En pocs passos podràs registrar el comptador de gas del teu habitatge.
  • Amb el comptador ja registrat podràs enviar les lectures. Per fer-ho, només hauràs de seleccionar-lo i fer la foto amb YoLeoGas perquè l’enviï.
  • Després de rebre la lectura, et dirà si tot ha anat bé.
  • Si vols, et recordarà quan has d’enviar la foto del comptador de gas.

 

Baixa-te-la a:

 

Google Play

 

Apple Store