Nedgia patrocina la 1a Trobada Empresarial Online de CONAIF per a instal·ladors

Logotip Esdeveniment Conaif 2020 Notícies

Els dies 7 i 8 d’octubre vinents, CONAIF (Confederació Nacional d’Associacions d’Instal·ladors i Fluids) organitzarà la 1a Trobada Empresarial Online per a Instal·ladors, que estarà patrocinada per NEDGIA.

L’esdeveniment oferirà la ponència de grans experts en temes d’eficiència energètica, sistemes híbrids de calefacció, medi ambient, programes de rehabilitació en edificis, així com en qüestions d’habilitats directives.

Nedgia, a més de ser-ne patrocinador juntament amb altres empreses del sector, patrocina de manera exclusiva una de les ponències. En concret, la de l’expert en transformació digital, Diego Antoñanzas, que versarà sobre “Com ser feliç malgrat la tecnologia”.

Entre les ponències destaca també la que impartirà el directiu de Nedgia, Francisco Javier Torres Calvo, membre de Sedigas, sobre “Els gasos renovables i l’hidrogen- Una oportunitat per a la indústria”.

Amb un format completament digital a causa de les circumstàncies actuals, la trobada de CONAIF té la seva pròpia app, a través de la qual també es podrà participar. Segons els organitzadors, l’app “servirà com a element d’interacció durant la celebració de l’acte, ja que des d’aquest espai es podrà tenir accés total als continguts, principalment a la retransmissió en directe de les ponències, i també a la descàrrega de documentació dels patrocinadors, així com participar en les diferents accions de networking (adreça electrònica, xat o videotrucada)”.

Nedgia dona suport a aquesta iniciativa, que contribueix al desenvolupament de les empreses instal·ladores.

La participació és gratuïta. Per obtenir més informació sobre el programa, entra aquí.