Donar d’alta el gas natural, per disposar de subministrament al vostre habitatge o local, és un tràmit fàcil i senzill per als usuaris o les empreses col·laboradores que hi facin en nom de l’usuari.

Les empreses col·laboradores han de fer els tràmits necessaris, signar els documents sol·licitats i tramitar-los a través d’aquesta pàgina. Para això, cal disposar d’usuari per accedir a l’Àrea Privada i iniciar-hi sessióIcona inici de sessió àrea privadasempre abans de tramitar els documents.

Troba la informació que necessites en els enllaços següents:

Documentació de connexió

Accedeix-hi

Tarifes (DDAA, lloguer comptador)

Accedeix-hi

Condicions ofertes clients

Accedeix-hi

Consells d’instal·lació

Accedeix-hi

D’acord amb la suspensió temporal de l’activitat comercial comunicada per Nedgia el passat dia 10 de juliol, només donaran lloc a la contraprestació econòmica prevista en concepte de gestió, col·laboració comercial o campanya segmentada, les sol·licituds que es registrin fins al 10 de setembre per part d’empreses adherides o que haguessin sol·licitat la seva adhesió a la nostra oferta pública –actualment en suspensió– abans del 10 de juliol. Passada aquesta data, cap sol·licitud no rebrà cap aportació econòmica.

 

Troba la informació que necessites en els enllaços següents: