Connectem a la nostra xarxa de distribució les instal·lacions de 10 hotels de la cadena Servigroup

Hotel Distribució

Una vegada acabats els treballs, el grup hoteler reduirà l’import de la seva factura energètica i contribuirà a aconseguir que els veïns i visitants de Benicàssim, Benidorm, Orpesa i Peníscola respirin un aire més net.

La nostra delegació de Gran Consum de NEDGIA Cegas ha arribat a un acord amb Hoteles Servigroup, per connectar enguany a la nostra xarxa de distribució les modernes calderes de gas natural que la cadena canviarà a deu establiments hotelers situats a Benicàssim, Benidorm, Orpesa i Peníscola.

El grup hoteler amb seu a Benidorm és l’empresa líder del sector a la Comunitat Valenciana, on disposa de 18 establiments a la costa mediterrània que tenen una capacitat de 10.000 llits. Aprofitant l’aturada de l’activitat a causa de l’emergència sanitària, Hoteles Servigroup està duent a terme la renovació de les instal·lacions de diversos hotels de la cadena perquè utilitzin gas natural, un combustible més eficient que els permetrà reduir, de manera considerable, l’import de la factura energètica. A més, en ser una energia més neta, es deixaran d’emetre a l’atmosfera prop de 660 tones de CO2 a l’any, la qual cosa equival a plantar 16.923 arbres a l’any, cosa que contribuirà a oferir un turisme més sostenible i que els veïns i visitants respirin un aire més pur.

Actualment, les tecnologies que funcionen amb gas natural poden satisfer tots els serveis que ofereixen els establiments hotelers, des de la restauració fins als serveis de calefacció, refrigeració i aigua calenta. Aquesta energia és un aliat per al sector hoteler, ja que és més econòmica, eficient i sostenible, la qual cosa augmenta el seu avantatge competitiu davant la competència i la qualitat del servei que ofereix als seus clients.

Sobre NEDGIA Cegas

Som NEDGIA, la distribuïdora de gas del grup Naturgy, i la companyia líder en l’activitat de distribució de gas natural a Espanya, on operem per mitjà de les nostres diferents companyies a onze comunitats autònomes. A la Comunitat Valenciana, la nostra filial NEDGIA Cegas disposa de més de 650.000 punts de subministrament i de gairebé 9.000 quilòmetres de xarxa a prop de 200 municipis, la qual cosa permet que el 87% de la població de la Comunitat tingui accés al gas natural.