Els centres educatius de Torrent es connecten a la nostra xarxa de distribució de gas natural

CEIP Federico Maicas Distribució

L’Ajuntament de Torrent instal·larà calderes de gas natural d’última generació, amb les quals reduirà l’import de la seva factura energètica i millorarà la qualitat de l’aire a la ciutat.

La nostra delegació de Gran Consum de NEDGIA Cegas ha arribat a un acord amb l’Ajuntament de Torrent per connectar a la nostra xarxa de distribució les modernes calderes de gas natural que el consistori instal·larà als centres educatius públics de la ciutat valenciana i que estaran funcionant el mes de setembre.

Concretament, l’Ajuntament canviarà a gas natural les instal·lacions que funcionen amb gasoil dels centres educatius Antonio Machado, El Molí, Federico Maicas, Lope de Vega, Virgen del Rosario, Miguel Hernández, Sant Pasqual i San Juan Bautista. Després de la instal·lació d’aquestes calderes de gas natural, un combustible més net i eficient, l’Ajuntament de Torrent reduirà, de manera considerable, l’import de la seva factura energètica i les escoles disposaran de més espai disponible, ja que podran destinar per a altres usos el lloc que ocupava el dipòsit de gasoil. A més, milloraran la qualitat d’aire, ja que evitaran les olors molestes de l’antic combustible i deixaran d’emetre més de 114.000 kg de CO2 a l’any, la qual cosa equival a plantar més de 2.900 arbres.

A Torrent, la segona ciutat en nombre d’habitants de la província de València i la sisena de la Comunitat Valenciana, la nostra filial NEDGIA Cegas té més de 10.200 punts de subministrament i més de 207 quilòmetres de xarxa de distribució, que també subministren gas natural a l’important polígon industrial de la ciutat.

Sobre NEDGIA Cegas

Som NEDGIA, la distribuïdora de gas del grup Naturgy, i la companyia líder en l’activitat de distribució de gas natural a Espanya, on operem per mitjà de les nostres diferents companyies a onze comunitats autònomes. A la Comunitat Valenciana, la nostra filial NEDGIA Cegas disposa de més de 650.000 punts de subministrament i de gairebé 9.000 quilòmetres de xarxa en prop de 200 municipis de la Comunitat Valenciana, la qual cosa permet que el 87% de la població tingui accés al gas natural.