Ens unim a l’aliança per a la reducció d’emissions de metà en el sector gasista

Corporatiu

Ens hem afegit a l’aliança per a la reducció de les emissions de metà provinents de la producció de petroli i gas (OGMP, per les seves sigles en anglès), una iniciativa de la Coalició Clima i Aire Net (CCAC) liderada pel Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA), la Comissió Europea (CE) i el Fons de Defensa Ambiental (EDF).

A través d’aquesta adhesió, les empreses gasistes, com la nostra, es comprometen a reportar i reduir les emissions de metà a través d’un nou marc, més transparent, que serà una mesura que contribuirà de manera molt efectiva a lluitar contra el canvi climàtic.

Fins ara, s’han afegit a l’aliança 62 empreses amb actius als cinc continents, que representen el 30% de la producció mundial de petroli i gas. El nou marc, anomenat OGMP 2.0, és l’estàndard de referència que ajudarà a millorar la precisió i transparència de la informació sobre les emissions de metà en el sector del petroli i el gas.

L’OGMP, llançada en la Cimera del Clima de l’ONU el 2014, va ser creada per la Coalició Clima i Aire Net (CCAC) com una iniciativa voluntària per ajudar les empreses a reduir les emissions d’aquest gas amb efecte d’hivernacle. L’aliança, gestionada pel PNUMA, proporciona un protocol per ajudar les empreses a gestionar sistemàticament les seves emissions i demostrar reduccions reals.