L’Ajuntament de Picanya i NEDGIA Cegas col·laboren per agilitar el subministrament de gas natural a la localitat

NEDGIA Cegas agilita el subministrament de gas natural a Picanya Distribució

Prop de 60 municipis de la Comunitat ja han simplificat els tràmits administratius previs perquè els veïns puguin accedir més ràpid a aquesta energia.

Valencia, 5 de desembre de 2018.- L’alcalde de Picanya, Josep Almenar, i el cap de Construccions i Tramitacions de NEDGIA Cegas, Carlos Cañete, han signat un acord de col·laboració per simplificar els tràmits administratius necessaris per portar el subministrament de gas natural a aquest municipi valencià.

El conveni, que actualitza les seves bases de relació en matèria fiscal, buscar reduir els temps de consecució de llicències amb l’objectiu d’oferir més ràpidament el servei de gas natural als més d’11.000 veïns de la localitat.

Amb la signatura d’aquest acord, ja són gairebé 60 els ajuntaments a la Comunitat Valenciana que han decidit simplificar les seves gestions per facilitar als veïns el ràpid accés a aquesta energia eficient.

Sobre NEDGIA

NEDGIA aposta fermament per la contribució decisiva del gas natural en la millora de la qualitat de l’aire a les ciutats espanyoles. Per això, treballa en el desenvolupament de solucions innovadores i eficients per fer arribar el gas natural a usuaris nous, i promou els nous usos del gas natural, com la mobilitat sostenible o el gas renovable.

A més, la companyia està treballant en la digitalització de tots els seus processos amb l’objectiu d’aprofitar al màxim les noves tecnologies per fer més eficient i eficaç la seva activitat i connectar amb la nova realitat més tecnològica i exigent.

Presència a la Comunitat Valenciana

NEDGIA Cegas és la distribuïdora de gas natural del Grup Naturgy a la Comunitat Valenciana, on més d’1,3 milions d’usuaris gaudeixen dels avantatges d’aquesta font d’energia a més de 200 municipis. Això permet que el 87% de la població tingui accés a aquesta font d’energia. L’empresa gestiona més de 663.000 punts de subministrament i una xarxa de distribució que supera els 8.700 quilòmetres.