Llancem el nostre e-commerce per a la contractació online del subministrament de gas natural

Client contractar online gas natural Corporatiu

A través del nostre web, els usuaris podran sol·licitar la instal·lació i el subministrament de gas natural a través d’un senzill formulari que els anirà guiant durant tot el procés.

Continuem oferint més facilitats als usuaris per a la contractació del subministrament de gas natural mitjançant l’activació al nostre web de la sol·licitud de la instal·lació i el subministrament de gas natural.

Amb només uns quants passos, el client podrà sol·licitar online el subministrament de gas natural a través d’un senzill formulari que l’anirà guiant durant tot el procés. Després d’introduir l’adreça i el codi postal, l’experiència s’anirà ajustant a la situació personalitzada de cada client perquè pugui fer la sol·licitud de connexió, la instal·lació del gas natural i la posada en servei.

Aquest nou e-commerce posa els clients en contacte amb una extensa xarxa d’instal·ladors i centralitza les seves ofertes perquè el client esculli l’opció que més s’ajusti a les seves necessitats. A més, podrà gestionar la seva sol·licitud digitalment, la qual cosa evitarà la descàrrega de documentació en paper i simplificarà els processos de signatura i contractació.

Per a la nostra responsable d’Estratègia Comercial i Transformació, Elena Longarela, “amb aquesta nova eina evolucionem en el nostre model de relació amb el client, a la qual donem més protagonisme. Volem simplificar les gestions que fan amb nosaltres i fer-los la vida una mica més fàcil apostant per l’atenció omnicanal i una experiència 100% autogestionada”.

Sobre Nedgia

Som Nedgia, la distribuïdora de gas del grup Naturgy, i la companyia líder en l’activitat de distribució de gas natural a Espanya, on operem per mitjà de les nostres diferents companyies a onze comunitats autònomes. Subministrem gas natural al 70% dels consumidors, que suposen més de 5,4 milions de punts de subministrament. El nostre actiu són els més de 53.800 quilòmetres d’infraestructures que operem en 1.150 municipis d’Espanya, i que permeten fer arribar avui, de manera segura i eficient, el subministrament energètic de gas natural i també la distribució de gas renovable i d’hidrogen en el futur. La innovació, la proximitat i l’atenció al client formen part de la nostra raó de ser i caracteritzen la nostra activitat.