Millorem l’experiència digital dels nostres instal·ladors amb el llançament d’una nova àrea privada al nostre web

Corporatiu

En els propers dies, llançarem un nou e-commerce per a la contractació online de la instal·lació i el subministrament de gas natural.

En aquesta nova àrea privada, les empreses col·laboradores podran publicar les seves ofertes i rebre directament la sol·licitud d’instal·lació de gas natural dels clients.

Continuem avançant en la digitalització de la relació amb els nostres col·laboradors amb el llançament d’una nova àrea de privada de col·laboradors al nostre web. Aquesta nova plataforma forma part d’un nou e-commerce que llançarem pròximament i amb el qual volem facilitar als nostres clients la contractació online de la instal·lació i el subministrament de gas natural.

Amb aquesta nova plataforma, volem agilitar i simplificar les comunicacions entre instal·ladors i clients, ja que, dins d’un únic espai, el col·laborador podrà rebre directament les sol·licituds dels clients i presentar un pressupost.

En aquesta nova àrea privada, més visual i intuïtiva, els gremis i instal·ladors podran veure les dades del potencial dels punts de subministraments i pujar i veure l’estat de les seves sol·licituds d’alta de gas i certificats d’instal·lació, com feien fins ara. Com a novetat, els col·laboradors disposaran del seu espai propi, la seva fitxa d’empresa, en la qual podran configurar com volen que els vegin els clients que accedeixin al nou e-commerce i publicar les seves tarifes i ofertes.

Per a la nostra responsable d’Estratègia Comercial i Transformació, Elena Longarela, “amb aquesta nova àrea privada fem un pas més en la digitalització dels nostres serveis, ja que la tecnologia i una gestió òptima de les dades ens permet conèixer les necessitats dels nostres col·laboradors per poder oferir-los un servei de més qualitat, augmentar la seva satisfacció amb nosaltres i aportar-los noves oportunitats de negoci”.

Els col·laboradors podran fer totes les seves consultes sobre la nova àrea privada a través del Canal Acerca, la plataforma de suport a les empreses col·laboradores (900 500 405 o canalacerca@nedgia.es).

Sobre NEDGIA

Som NEDGIA, la distribuïdora de gas del grup Naturgy, i la companyia líder en l’activitat de distribució de gas natural a Espanya, on operem per mitjà de les nostres diferents companyies a onze comunitats autònomes. Subministrem gas natural al 70% dels consumidors, que suposen més de 5,4 milions de punts de subministrament. El nostre actiu són els més de 53.800 quilòmetres d’infraestructures que operem en 1.150 municipis d’Espanya, i que permeten fer arribar avui, de manera segura i eficient, el subministrament energètic de gas natural i també la distribució de gas renovable i d’hidrogen en el futur. La innovació, la proximitat i l’atenció al client formen part de la nostra raó de ser i caracteritzen la nostra activitat.