Narcís de Carreras, nou Conseller Delegat de Nedgia, la distribuïdora de gas líder a Espanya

Narcís de Carreras, nuevo consejero delegado de Nedgia Corporatiu

El nou CEO té una trajectòria de prop de 15 anys al grup Naturgy, i des del 2016 ha estat Country Manager del grup a Mèxic, un dels principals mercats de la companyia a l’Amèrica Llatina.

Narcís de Carreras (Barcelona, 1967) ha estat nomenat conseller delegat de NEDGIA, la societat de distribució de gas del grup Naturgy, participada també per Allianz i CPPIB.

El nomenament s’emmarca en la nova organització directiva aprovada al grup Naturgy i anunciada a finals del passat mes de juliol. Narcís de Carreras substitueix Nuria Rodríguez, qui ha liderat la companyia des del mes de gener de 2018, quan es va crear la nova marca de la distribuïdora de gas natural, després de la venda del 20% de l’activitat de distribució de gas del grup Naturgy a Allianz i CPPIB.

Narcís de Carreras és graduat en Ciències Empresarials i té un MBA per l’Escola Superior d’Administració i Direcció d’Empreses (ESADE).

Ha treballat en el sector de l’energia des de l’inici de la seva carrera professional i ha ocupat càrrecs de responsabilitat a diferents companyies internacionals del sector de la banca, la indústria, la consultoria i l’enginyeria, que l’han portat a viure diversos anys fora d’Espanya.

A Naturgy (llavors Gas Natural), Narcís va començar la seva trajectòria l’any 2006, on ha ocupat diferents posicions fins que, el 2013, es va traslladar a Mèxic, primer com a Director Comercial per a l’Amèrica Llatina i, posteriorment, a finals del 2015, va ser nomenat Country Manager de Naturgy a aquest país, fins que el passat mes de juliol va ser nomenat CEO de NEDGIA.

Sobre NEDGIA

NEDGIA, filial del grup Naturgy, és la companyia líder en l’activitat de distribució de gas natural a Espanya, on opera a 11 comunitats autònomes. L’empresa subministra gas natural al 70% dels consumidors i supera els 5,4 milions de punts de subministrament. El seu principal actiu són els més de 53.800 quilòmetres d’infraestructures que opera a 1.150 municipis d’Espanya, i que permeten fer arribar avui de forma segura i eficient el subministrament energètic de gas natural, i també la distribució de gas natural renovable i d’hidrogen en el futur. La innovació, la qualitat i l’atenció propera al client formen part de la seva raó de ser i caracteritzen la seva activitat.