NEDGIA amplia la vigència de la seva oferta pública actual per a empreses instal·ladores fins al juny de 2019

Logotip principal Nedgia Distribució

L’objectiu és simplificar els processos adhesió i informar de les condicions econòmiques amb temps perquè les empreses col·laboradores puguin planificar la seva acció comercial a llarg termini.

NEDGIA canvia la dinàmica de la seva oferta pública per a les empreses instal·ladores i amplia la vigència de la campanya d’enguany fins al 30 de juny de 2019.

Cada mes de gener, la companyia llança una oferta pública en la qual s’estableixen les oportunitats i condicions per treballar amb NEDGIA, i a la qual les empreses instal·ladores es poden adherir en qualsevol moment de l’any. En aquesta oferta, que és transparent i igualitària per a totes les empreses, s’hi defineixen les bonificacions a les quals es pot accedir amb cada punt de subministrament nou que s’aporti a l’empresa distribuïdora.

 

Simplificació de processos i estabilitat

Amb aquest canvi de dinàmica, la companyia busca reduir les gestions i simplificar els processos que les empreses col·laboradores han de fer a començaments d’any perquè puguin aprofitar al màxim els mesos d’hivern, que és l’etapa més productiva per a la captació de punts de subministrament nous.

NEDGIA, que manté una aposta decidida per l’expansió del gas natural, és conscient de l’enorme potencial de creixement que té el negoci de les noves instal·lacions de gas natural per a les seves empreses col·laboradores. Per això, la companyia vol aportar més estabilitat i reforçar la relació de confiança que té amb els instal·ladors i donar-los més seguretat per planificar les seves accions comercials a llarg termini.

Les condicions de les ofertes i retribucions del 2018 es mantindran fins al primer semestre del 2019. Les empreses que hagin signat l’oferta pública d’enguany no hauran de fer cap gestió, ja que es renovaran automàticament, i a l’estiu del 2019 es llançarà una nova oferta pública que no caldrà renovar cada any. Les empreses noves que vulguin adherir-se a l’oferta pública de NEDGIA ja tindran un període de vigència fins a finals de juny del 2019.

L’adhesió a l’oferta es pot fer al web de NEDGIA (www.nedgia.es/guiadeadhesion) o per mitjà del Canal Acerca, la plataforma de suport a les empreses col·laboradores (900 500 405 o canalacerca@nedgia.es).

 

Sobre NEDGIA

NEDGIA, filial distribuïdora del Grup Naturgy, és líder en l’activitat de distribució de gas natural a Espanya, on opera per mitjà de les diverses companyies a onze comunitats autònomes. L’empresa supera els 5,3 milions de punts de subministrament i disposa de més de 52.400 quilòmetres de xarxes a gairebé 1.200 municipis espanyols.

 

Madrid, 2 d’octubre de 2018

 

Baixar en PDF