NEDGIA Cegas i el Consorci de Bombers de València aprofundeixen en la formació d’incidències relacionades amb el gas natural

Membres dels equips de NEDGIA Cegas i Bombers de València Distribució

Membres del Consorci acompanyaran als serveis tècnics de la companyia durant les seves intervencions per conèixer, de primera mà, com actuar davant de les incidències amb gas natural.

La presidenta del Consorci Provincial de Bombers de València (CPBV), María Josep Amigó, i el director de NEDGIA Cegas, Juan Manuel Belda, van firmar un protocol de col·laboració per complementar la formació del cos de bombers del Consorci sobre com actuar davant d’incidències relacionades amb el gas natural.

Amb aquest acord, ambdues entitats volen aprofundir en la formació del cos de bombers mitjançant l’organització de jornades d’acompanyament de personal del Consorci amb equips dels serveis tècnics de la distribuïdora de gas natural perquè coneguin, de primera mà, el seu dia a dia i com actuen davant d’aquestes incidències. Aquest aprenentatge pràctic els permetrà adquirir més competència professional en les seves actuacions per afrontar les incidències relacionades amb el gas natural.

“S’ha constituït de manera voluntària un grup de bombers que s’ha estat formant en aquest tipus d’actuacions amb grups de treball en xarxes de distribució, plantes de gas natural liquat i estacions de regulació de gas, per la qual cosa aquesta formació complementarà i millorarà el servei que el Consorci de Bombers ofereix a la ciutadania”, va remarcar María Josep Amigó.

Per la seva banda, Juan Manuel Belda va destacar que “la coordinació amb els organismes d’emergències és fonamental per a la gestió de les incidències que puguin sorgir relacionades amb la nostra activitat de distribució de gas, per la qual cosa des de la companyia treballem per reforçar la comunicació i complementar la formació dels serveis d’emergències”.

Sobre NEDGIA Cegas

NEDGIA, la distribuïdora de gas del grup Naturgy, és la companyia líder en l’activitat de distribució de gas natural a Espanya, on opera per mitjà de les seves diferents companyies a onze comunitats autònomes. A la Comunitat Valenciana, la seva filial NEDGIA Cegas disposa de més de 650.000 punts de subministrament i de gairebé 9.000 quilòmetres de xarxa en prop de 200 municipis de la Comunitat Valenciana, la qual cosa permet que el 87% de la població tingui accés al gas natural.