NEDGIA Cegas prioritza la posada en servei d’instal·lacions singulars a la Comunitat per atendre malalts de COVID-19

Obres instal·lació de gas natural a Sogorb Distribució

L’Hospital Auxiliar de Sogorb i el centre de salut Barranquet de Soler d’Alcoi ja estan connectats a la xarxa de gas natural.

Des que es va iniciar l’emergència sanitària al nostre país, NEDGIA ha estat atenent amb prioritat les diverses peticions que han arribat de les administracions públiques per connectar a la seva xarxa de gas natural aquelles instal·lacions singulars que cal condicionar per posar-les a disposició de les autoritats sanitàries i que serveixin per acollir i assistir a malalts de COVID-19.

Els serveis energètics estan considerats essencials i la companyia s’ha lliurat per poder contribuir, dins de les seves possibilitats, a aportar el seu gra de sorra en la lluita contra la pandèmia.

NEDGIA ha mobilitzat tots els equips humans i tècnics que té a la seva disposició per prioritzar, amb la màxima urgència, la posada en servei d’aquestes instal·lacions, però sempre preservant la seguretat dels seus empleats, col·laboradors i clients.

Obres d’instal·lació de gas natural a Sogorb

Concretament, a la Comunitat Valenciana, avui s’ha connectat a la xarxa de gas natural l’Hospital Auxiliar de Sogorb, un centre sanitari que atén la comarca de l’Alt Palància de l’interior de la província Castelló. En només dues setmanes, els equips de NEDGIA Cegas van treballar perquè les autoritats competents autoritzessin l’obra amb caràcter urgent i van executar els 80 metres de canalització que eren necessaris per dotar de subministrament el centre, que es va quedar sense calefacció i aigua calenta pel mal funcionament de les calderes de gasoil.

I a la ciutat alacantina d’Alcoi, ja hem finalitzat els treballs per posar en servei la instal·lació del centre de salut Barranquet de Soler, que ja disposa de subministrament de gas natural i està llest per utilitzar-se per a l’atenció de malalts de COVID.

Instal·lacions operatives arreu del país

La distribuïdora de gas natural del grup Naturgy ha rebut peticions de diverses parts del nostre país, que ha executat amb la màxima responsabilitat, seguretat i urgència. Per exemple, a la Comunitat de Madrid, la companyia ha connectat a la xarxa de gas natural un edifici a la capital que acull persones grans amb pronòstic greu de COVID-19 que són derivades d’altres centres de la capital, mentre que a Castella-la Manxa també s’han executat els treballs amb urgència per dotar de subministrament de gas natural un edifici municipal que acollirà residents d’altres centres de la regió.

A Andalusia, la companyia ha connectat la xarxa de gas natural a l’edifici annex de l’Hospital Universitari de Jaén, que ja disposa dels serveis de climatització i aigua calenta, i a la ciutat de Granada ha posat en servei la instal·lació de gas natural d’un edifici que s’ha posat a disposició de les autoritats sanitàries de la ciutat.

Sobre NEDGIA Cegas

NEDGIA, la distribuïdora de gas del grup Naturgy, és la companyia líder en l’activitat de distribució de gas natural a Espanya, on opera per mitjà de les seves diferents companyies a onze comunitats autònomes. A la Comunitat Valenciana, la seva filial NEDGIA Cegas disposa de més de 650.000 punts de subministrament i de gairebé 9.000 quilòmetres de xarxa en prop de 200 municipis de la Comunitat Valenciana, la qual cosa permet que el 87% de la població tingui accés al gas natural.