Les empreses distribuïdores de gas són les companyies dedicades al transport de l’energia fins als punts de subministrament de cada usuari. A Espanya la distribució de gas natural és un mercat regulat i, a més de Nedgia, hi ha diferents distribuïdores de gas segons la zona geogràfica en la qual et trobis.

Redexis gas opera a deu comunitats autònomes, i és la segona companyia amb més quilòmetres de xarxes de distribució de gas natural a Espanya. Tenen presència a 32 províncies i 607 municipis amb autorització. Andalusia, Aragó, Balears, Canàries, Castella la Manxa, Castella-Lleó, Catalunya, Comunitat Valenciana, Madrid i Múrcia.

Redexis gas

Nortegas és la tercera companyia d’àmbit nacional en el negoci de la distribució del gas natural en les comunitats del País Basc, Astúries i Cantàbria.

Disposa de més de 8.100 quilòmetres de xarxa de distribució i 383 municipis autoritzats.

Nortegas

Madrileña Red de Gas és la tercera companyia més gran de distribució de gas a Espanya per nombre de punts de subministrament; en té un total de 898.000.

En l’actualitat distribueix gas en 59 municipis de la Comunitat de Madrid, inclòs el municipi de Madrid capital, amb 5.533 quilòmetres de xarxes de distribució.

Madrileña Red de Gas

Gas Extremadura és una empresa extremenya que pertany al Grupo CL Industrial, l’objecte social del qual és la distribució de gas natural per canalització.

Amb 17 municipis autoritzats i 90.000 punts de subministrament, la seva xarxa de distribució és de 778 quilòmetres.

Gas Extremadura