Pla Renove calderes. Veïns a l’ascensor

Ara, a l’ascensor,

es parlarà

de la calefacció central 

de gas natural

Subvencions de fins a 60.000 €

per a la transformació de la sala de calderes

Avantatges de la calefacció central de gas natural

Check azul Nedgia

Màxim rendiment de l’energia

Les calderes de gas aprofiten al màxim la calor dels productes de combustió per mitjà de la condensació del vapor d’aigua.

Check azul Nedgia

Subministrament garantit

Amb el gas natural són necessàries les reposicions. Disposaràs d’una energia fiable i amb el preu més competitiu del mercat.

Check azul Nedgia

Costos de manteniment inferiors

Com que no necessita dipòsits d’emmagatzematge ni mecanismes especials per transportar-lo, el manteniment de les sales de calderes de gas natural és més senzill i el seu cost és més reduït que el de les que s’alimenten amb altres combustibles.

Check azul Nedgia

Lliure elecció de la comercialitzadora

Podràs triar de contractar el subministrament de gas natural amb l’empresa comercialitzadora que t’ofereixi millors condicions, ja que el sector del gas natural està totalment liberalitzat.

Comparativa d’estalvi anual entre gas natural i gasoil per a una caldera central

gràfica calefacció central de gas. Comparativa d'estalvi anual entre gas natural i gasoil per a una caldera central

Tots els imports inclouen el 21% d’IVA i impost especial.

Preu gasoil: preu liberalitzat; es calcula aplicant un descompte del 15 % sobre el preu del segment residencial

Preu gas natural: mitjana de les 3 comercialitzadores principals

Els preus del gas natural inclouen el lloguer del comptador

Informa-te’n gratis

 

900 264 554

sobre la instal·lació de gas natural

900 500 404

sobre el canvi de caldera

O et truquem nosaltres

Facilitats per a la substitució de la caldera

Estàs pensant d’instal·lar gas natural? Consulta les subvencions vigents

Icono contacto por formulario

Pla Renove de calderes centralitzades a la Comunitat de Madrid

Aquest pla Renove de calderes consisteix en subvencions per renovar el parc de calderes centrals per tal d’incentivar-ne la substitució per altres calderes de condensació, que funcionin amb gas natural, més netes i eficients, en l’àmbit de la Comunitat de Madrid.

L’objectiu del pla Renove de calderes és incrementar l’eficiència energètica de casa teva per aconseguir reduir la incidència contaminant i millorar la seguretat de les instal·lacions receptores.

Més informació
Icono contacto por formulario

Subvencions a la transformació de calderes centralitzades a la resta de comunitats

Transforma fàcilment la teva sala de calderes en una de gas natural, gràcies a la subvenció que t’ofereixen les empreses distribuïdores de Nedgia.

Per obtenir més informació i sol·licitar aquestes subvencions a les comunitats autònomes on aquestes empreses desenvolupen la seva activitat, consulta la documentació de “Subvenció de calderes amb Nedgia” i les “Condicions econòmiques per a les comunitats de propietaris”.

Més informació

Transformació de calderes

 

 

 

Descentralització de la calefacció

calefacció central
Icono calendario y planificación
Tria com i quan descentralitzar
Pictograma guardiola estalvi
Paga només allò que hagis consumit
Icono calefacción gas natural
Amb instal·lacions existents
Icono acuerdo
Recupera espai perdut

Avantatges de descentralitzar la calefacció

  • Gràcies a la calefacció individual, gaudiràs de la temperatura que millor s’ajusti a les teves necessitats. Amb un termòstat programador podràs decidir quan encendre o apagar la calefacció i la temperatura ideal de casa teva.
  • Disposaràs d’un comptador individual i pagaràs només una vegada hagis consumit l’energia, amb la qual cosa controlaràs la despesa en tot moment.
  • En molts casos, quan la distribució sigui en anell, n’hi haurà prou amb col·locar una caldera individual a l’habitatge i connectar-la al circuit de radiadors instal·lats.
  • Si la teva comunitat descentralitza el sistema de calefacció, l’espai abans destinat a la sala de calderes es podrà reconvertir i donar-hi un ús nou i millorat.

Gent amb gas natural: Mario

“Vaig convèncer els meus veïns que havíem de descentralitzar la calefacció i tots hi hem sortit guanyant. Per fi tothom està content”

Ho passo molt malament quan fa calor. De fet, sempre he estat calorós i estava cansat d’haver d’adaptar-me a les necessitats de temperatura de la resta de la comunitat de veïns, molt més fredolica que jo i, a més a més, haver de pagar per això…

Vam fer una reunió de veïns per parlar de la qüestió i després d’hores i hores de debat vaig aconseguir convèncer-los que havíem de descentralitzar la calefacció. D’això, ja fa un any i ara per ara ni un veí no s’ha queixat. Perquè al final tots hi hem sortit guanyant.

Cadascú tria quan encén o apaga la calefacció, quina temperatura vol tenir a casa segons l’hora del dia i, el més important, paga només el que consumeix. A més, ara utilitzem una energia molt més respectuosa amb el medi ambient. De fet, quan vam descentralitzar la calefacció, vam reconvertir la vella sala de calderes –que abans era un espai perdut i ple de brutícia– en un aparcament meravellós per a bicis. Així que la meva bici ara dorm calentona i tots respirem un aire més net i lliure d’emissions. Al cap i a la fi, de què serveix cuidar la butxaca si no cuidem la nostra salut?


Calefacció central gas natural. Noi que somriu

Canviar a un sistema de calefacció individual, més fàcil del que et penses

Circuit de la calefacció en anell

És el sistema més usual d’instal·lació, ja que la majoria de les comunitats compten amb aquest tipus de distribució. En aquests casos, la instal·lació de gas natural serà molt senzilla, ja que la major part de les obres s’executaran en instal·lar la caldera individual a cadascun dels habitatges, sense alterar el circuit de radiadors existent.

circuit calefacció central de gas

Circuit de la calefacció en columna

Si disposem d’aquest tipus de distribució a la nostra comunitat, com que els radiadors estan units verticalment entre les diferents plantes de l’edifici, per descentralitzar hauríem de passar, en primer lloc, a una distribució en anell i, posteriorment, unir els radiadors a la caldera individual que s’instal·li a l’habitatge.

circuit calefacció central de gas