Pictograma guardiola estalvi

Estalvi en el teu negoci

La instal·lació de gas natural reporta grans beneficis al teu negoci. És l’energia més neta i eficient que hi ha i té múltiples avantatges respecte a altres energies.

Descobreix quant pots estalviar instal·lant gas natural al teu negoci. Consulta la nostra comparativa d’energies i coneix l’estalvi econòmic que tindràs comparant-lo amb la teva energia actual.

Aplicació disponible a Google Play i Apple Store.

Baixa-te-la! És gratis.

Apple Store
Google Play

Sol·licita una oferta personalitzada per al teu negoci

Quiero gas natural para mi negocio

El gas natural és una energia de subministrament continu neta i amb gran potència calorífica. El seu alt nivell d’eficiència et permetrà estalviar. Si ja disposes de la instal·lació i simplement vols donar-te d’alta en el servei, hauràs de contactar amb alguna de les empreses comercialitzadores que operen a la teva zona.

Vols que et fem un estudi de viabilitat tecnicoeconòmic, sense cap compromís?
Sol·licita-ho ara

Avantatges d’utilitzar gas natural

El gas natural és l’aliat perfecte per al teu negoci. Utilitzant-lo guanyaràs en competitivitat alhora que tens cura del medi ambient. Descobreix alguns exemples dels avantatges d’utilitzar el gas natural:

Quant costa la instal·lació?

Te’n sorprendràs, de tant poc que costa la instal·lació del gas natural.

Contacta con nosotros pictograma teléfono

Truca gratis al

900 333 730

El canvi és fàcil per al meu negoci?

Instal·lar el gas natural és més fàcil del que penses. Posa’t en contacte amb nosaltres al 900 333 730 i tindràs un assessorament personalitzat d’un tècnic comercial per instal·lar el gas natural.

Icono contacto por formulario

1. Sol·licita’n la instal·lació

Sol·licita la connexió del teu negoci a la xarxa de proveïment de gas. Et fem un estudi de l’estalvi econòmic que aconseguiràs canviant d’energia, així com un pressupost per a la instal·lació.

Reparación técnica

2. Instal·lació

Quan rebem la teva sol·licitud d’alta, gestionarem la visita d’un instal·lador autoritzat al teu local o instal·lacions. També pots contactar directament amb un de la teva confiança.

Icono acuerdo

3. Contracte amb la comercialitzadora

Quan l’instal·lador t’indiqui que la instal·lació està acabada i et lliuri una còpia del certificat corresponent, l’hauràs de contractar amb una empresa comercialitzadora de gas natural.

Informació important per al consumidor, prèvia a la contractació: tarifes (TUR i liberalitzades) i empreses comercialitzadores.

Inspección periódica de gas

4. Comprovació

Una vegada registrada la sol·licitud de connexió i que rebem els certificats, t’enviarem una empresa certificadora perquè faci un examen d’instal·lació.

Icono llama gas

5. Activació de contracte

En un termini inferior a una setmana, després que la instal·lació estigui en servei, es procedirà a l’activació del contracte, i començarà el procés de facturació.

Pictograma euro

6. Aplicació de l’oferta

Una vegada activat el contracte, t’abonarem al compte corrent l’import corresponent a l’oferta/campanya a què t’hagis acollit.

El gas natural arriba al meu negoci?

Pictograma euro

Ajudes per transformar a gas natural

Nedgia t’ajuda a aconseguir que la teva activitat sigui més competitiva, energèticament més eficient i mediambientalment responsable. Per això, col·labora en la teva instal·lació de gas natural amb les subvencions següents.

 

Veure ajuts

 

Màxima eficiència per al teu negoci

 

 

 

 

 

 

 

El gas natural ofereix molts avantatges al teu negoci

El gas natural no s’emmagatzema, atès que el subministrament és continu. Així, podràs estalviar espai i reduir els riscos i les olors derivats de tenir productes emmagatzemats.

L’energia es paga una vegada consumida, sense necessitat de fer desemborsaments previs per omplir dipòsits d’emmagatzematge. A més, és una de les energies més barates del mercat i amb els preus més estables.

Instal·lació fàcil i senzilla

La instal·lació de gas natural és fàcil i senzilla, i proporciona un valor afegit al teu negoci.

El gas natural té una alta potència calorífica, el que la converteix en l’energia idònia i més eficient per escalfar i aconseguir altes temperatures en un temps mínim.

L’empresa distribuïdora fa exhaustives revisions periòdiques obligatòries i els controls de seguretat compleixen els estàndards més estrictes. S’ofereix, a més, un servei d’urgències permanent.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’energia més eficient i amb més aplicacions

El gas natural permet tenir aigua calenta, calefacció i cuina a diversos llocs del teu negoci alhora i ininterrompudament de la manera més eficient, atès que consumeix molt poca energia.