Alta de gas CAT

“Vaig aconseguir l’estalvi i la comoditat que necessitava i ara gaudeixo molt més dels moments en família”El meu dia favorit de la setmana són els diumenges. Tota la família ens reunim a casa per menjar paella i explicar-nos tot el que ens ha passat durant la setmana. Jo cuino per als meus fills, els netsMés informació

“Vaig aconseguir l’estalvi i la comoditat que necessitava i ara gaudeixo molt més dels moments en família”

El meu dia favorit de la setmana són els diumenges. Tota la família ens reunim a casa per menjar paella i explicar-nos tot el que ens ha passat durant la setmana. Jo cuino per als meus fills, els nets i, a més, durant la setmana m’agrada molt preparar-los tuppers perquè se’ls emportin a casa, que no saben menjar!

Als nostres dies, jo també m’he hagut d’estrènyer el cinturó. Els meus fills em van dir que s’havien instal·lat gas natural a casa i que havien començat a estalviar. Em van ajudar a fer números i vam veure que pel consum que tinc a casa, el gas natural també em sortia més a compte. El vaig instal·lar i des d’aleshores no penso tant en el que gasto quan cuino i gaudeixo molt més dels moments en família en lloc de preocupar-me per la factura a final de mes. Ara puc invertir els diners que estalvio en la meva família i en mi, que també m’ho mereixo!

A més, no només tinc tranquil·litat econòmica, sinó que també sé que a l’hivern tinc tots els racons de la casa calentons i els meus pulmons deixen de patir tant pel fred. I amb raó, perquè m’han dit que el gas natural també és una energia neta. Per a la gent gran com jo és important respirar un aire més pur. I la veritat, em sento millor utilitzant una energia que ens ajudi a tenir cura de la salut i del planeta que deixem als nostres fills i nets.