Quiero gas natural Descentralizació Amb el gas natural, tots hi guanyem: un aire més net per a la teva ciutat i una energia més eficient per a casa teva. Transformació Aprofita ara les nostres ofertes per descentralitzar o transformar la teva sala de calderes a gas natural i aconsegueix descomptes importants. Quiero gas natural Prohibides per l’Ajuntament a partir de l’1 de gener de 2022.
Ajudes Madrid Ara, per transformar a gas natural sales de calderes de carbó a Madrid, disposes d’ajudes econòmiques que no pots deixar escapar.

Com és el teu edifici?

L’edifici disposa de sala de calderes,

quines opcions hi ha?

L’edifici no té sala de calderes

Transformació de sala de calderes

Si a l’edifici disposes d’aigua calenta i/o calefacció centralitzada amb una altra energia, pots sol·licitar la transformació de la sala de calderes a gas natural i començar a gaudir de tots els avantatges que et proporcionarà el gas natural.

Informació sobre transformació

Individualitzar calefacció i/o aigua calenta

Si vols pagar pel que consumeixes de manera individual i posar el termòstat al teu gust, pots descentralitzar la calefacció i/o aigua calenta. Aquest procés de descentralització o individualització és més senzill del que penses.

Informació sobre descentralització

Què ha de fer la meva comunitat?

Si la finca no disposa de gas natural ni té sala de calderes, descobreix els passos que has de seguir perquè el gas natural arribi fins a la finca o edifici.

Sol·licitar connexió a la xarxa

Com és el teu edifici?

L’edifici no disposa de sala de calderes,

quines opcions hi ha?

Transformació de sala de calderes

Si a l’edifici disposeu d’aigua calenta i/o calefacció centralitzada amb una altra energia, podeu sol·licitar la transformació de la sala de calderes a gas natural i començar a gaudir de tots els avantatges que us proporcionarà el gas natural.

Informació sobre transformació

Individualitzar calefacció i/o aigua calenta

Si a la finca voleu pagar pel que consumiu de manera individual i posar el termòstat cadascú al seu gust, podeu descentralitzar la calefacció i/o aigua calenta. Aquest procés de descentralització o individualització és més senzill del que penseu.

Informació sobre descentralització

El nostre edifici ja disposa

de sala de calderes

Què hem de fer com a comunitat?

Si a la finca no disposeu de gas natural ni teniu sala de calderes, descobriu els passos que heu de seguir perquè el gas natural arribi fins a la vostra finca o edifici i pugueu començar a gaudir-ne en la comunitat.

Sol·licitar connexió a la xarxa

El gas natural, una energia neta i segura

La contaminació a què s’enfronten els nostres pobles i ciutats exigeix la necessitat d’apostar per opcions energètiques que cuidin el nostre entorn i la nostra salut. Avui en dia resulta imprescindible esforçar-se per reduir el trànsit, apostar per una mobilitat més sostenible i també substituir antics sistemes de calefacció que encara utilitzen energies brutes i ineficients com el gasoil o el carbó.

En aquest sentit, el gas natural és la solució ideal, ja que és la font d’energia més neta, menys contaminant i amb menys contingut de carboni de tots els combustibles convencionals i contribueix a respectar la qualitat de l’aire que tant preocupa les nostres ciutats.

Gas natural energía limpia y sostenible

Emissions de gas natural, gasoil i carbó

Gráfico comparativo de emisiones de gas natural, gasóleo y carbón
Leyenda de emisiones CO, SOx, NOx y partículas, comparativa

El gas natural redueix dràsticament les emissions d’òxids de nitrogen (NOx) i de sofre i no produeix ni cendres ni partícules sòlides, per la qual cosa contribueix a mantenir la qualitat de l’aire urbà.

Descobreix més avantatges del gas natural

Estalvi i preu estable

Podràs estalviar amb una de les energies més econòmiques del mercat i amb el preu més estable dels 15 darrers anys.

pictograma radiador, calefacció gas natural

Comoditat permanent

Energia de subministrament continu i, a més, pagaràs només pel consumit.

Pictograma reparació

Instaŀlació ràpida i senzilla

Ho tindràs instaŀlat en poc temps i sense grans molèsties.

Preguntes freqüents sobre la Llei de propietat horitzontal

 • Cada quant de temps es reuneix la Junta de Propietaris?

  La Junta de Propietaris es reuneix una vegada a l’any. Però es poden organitzar reunions extraordinàries si un 25% dels propietaris ho sol·liciten. Qualsevol propietari pot sol·licitar que la Junta es pronunciï i estudiï temes d’interès per a la comunitat (com ara el gas natural).

 • Quina aprovació mínima requereix suprimir l’energia actual de l’edifici?

  En el cas de suprimir una energia que atén tota la comunitat (com per exemple, una caldera central) és necessari que les 3/5 parts dels propietaris que representin 3/5 parts de la quota de participació diguin que la volen suprimir.

 • Quina aprovació mínima requereix la instal·lació de gas natural a l’edifici?

  Per aconseguir que s’instal·li el gas natural en un edifici cal que s’aprovi a la Junta per part d’un terç dels integrants de la comunitat de propietaris que representi 1/3 de les quotes de participació. No es podrà repercutir el cost de la instal·lació als veïns que han dit que no, ni les abstencions ni les votacions en contra. Els clients que s’incorporin a posteriori de la decisió hi podran tenir accés, sempre que paguin els costos corresponents a la instal·lació.

 • Més informació

  A més de tot el que s’ha exposat, sempre cal tenir en compte els Estatuts de la comunitat de propietaris, que són obligatoris i vinculants per a tots els comuners.

  Si vols més informació sobre la Llei de propietat horitzontal.

Telèfon iconaTruca’ns al 900 500 404!

Telèfon iconaTruca’ns al 900 500 404!

Chico trabajando con el ordenador delante de radiador de gas natural

Llar

Instaŀla’t gas natural a casa i gaudeix de tots els avantatges.

Llar
cuiners treballant amb gas natural

Negoci

Màxima eficiència per al teu negoci amb gas natural.

Negoci