Què són les galetes?

Una galeta és un petit fitxer de dades que s’envia a l’ordinador de l’usuari, al telèfon mòbil o a un altre dispositiu d’accés, que s’emmagatzema al navegador del dispositiu utilitzat per l’usuari en la connexió, de manera que el lloc web pot consultar l’activitat de l’usuari i reconèixer-lo en cas necessari.

Per què les utilitzem?

www.nedgia.es utilitza galetes a fi de millorar l’experiència de l’usuari, en personalitza la navegació i n’analitza l’activitat amb finalitats estadístiques i per mostrar publicitat.

Quins tipus de galetes utilitzem?

Utilitzem galetes de sessió i galetes persistents que, al seu torn, poden ser galetes pròpies o de tercers.

Les galetes de sessió recullen i emmagatzemen dades mentre l’usuari accedeix al lloc web. S’utilitzen per emmagatzemar informació que només interessa conservar per a la prestació del servei sol·licitat per l’usuari, en una única ocasió.

Les galetes persistents són un tipus de galetes en què les dades continuen emmagatzemades al terminal i que es poden consultar durant un període definit pel responsable de la galeta, que pot anar d’uns minuts a diversos anys.

  • Les galetes pròpies són les que s’envien al terminal de l’usuari, creades o gestionades pel responsable de la pàgina web, Nedgia, SA. El lloc www.nedgia.es utilitza galetes pròpies persistents del tipus i finalitat següents:

> Galetes amb finalitats tècniques, per redireccionar l’usuari a una secció concreta el primer cop que entra al web.

> Galetes de personalització: permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides al seu terminal o que el mateix usuari pot autodefinir. En aquest cas, la seva finalitat és permetre i emmagatzemar l’idioma de navegació de l’usuari.

> Galetes d’anàlisi: tracten dades agregades amb una finalitat estrictament estadística.

  • Les galetes de tercers són les administrades per prestadors de serveis d’anàlisi i de publicitat aliens a Nedgia, SA.

Relació i descripció de galetes de tercers

Galetes analítiques:

TercerosFinalidad
Google AnalyticsPermiten realizar el seguimiento y análisis del comportamiento de los usuarios en los sitios web. La información recogida se utiliza en la medición de la actividad del site y para la elaboración de perfiles de navegación de los usuarios, con el fin de introducir mejoras en el servicio. Más información

Galetes de publicitat:

TercerosFinalidad
Double clickPermiten la gestión de los espacios publicitarios de la web en base a criterios como el contenido editado o la frecuencia en la que se muestran los anuncios. Más información.

Galetes tècniques:

TercerosFinalidad
GooglePermiten al usuario la navegación a través de la página web, así como controlar el tráfico y la comunicación de datos. Más información.

Com puc bloquejar o permetre les galetes?

Us recomanem que consulteu l’ajuda del vostre navegador per informar-vos de les diverses opcions sobre com gestionar les galetes.

A continuació incloem vincles per gestionar les galetes als navegadors més rellevants:

 

Icona Explorer

Internet Explorer

 

Icona ChromeGoogle Chrome

 

Icona Firefox

Firefox

 

Icona Safari

Safari

 

Icona Opera

Opera 19

 

 

Com puc revocar el meu consentiment a l’ús de galetes?

L’usuari pot revocar el seu consentiment per a l’ús de galetes al seu navegador a través de les indicacions anteriors o instal·lant un sistema de rebuig “opt-out”:

Google Analytics:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=None

Doubleclick:

www.google.com/settings/ads/plugin

L’usuari ha de tenir en compte que algunes galetes són necessàries per al correcte desenvolupament de certes funcionalitats del lloc www.nedgia.es. Si decideix bloquejar determinades galetes, pot ser que afecti de manera total o parcial el funcionament ordinari del web.

Actualitzacions i canvis en la política de galetes

El nostre lloc web www.nedgia.es pot modificar aquesta política de galetes en funció de noves exigències legislatives, reglamentàries o amb la finalitat d’adaptar la política esmentada a les instruccions dictades per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Quan es produeixin canvis significatius en la política de galetes, es comunicarà a l’usuari amb un avís informatiu a la pàgina web.

 

Data última revisió de la Política: 16/11/2016