Quiero gas natural Transformación Necessites un instaŀlador de gas natural?

Troba’l ràpidament amb la nostra plataforma

No esperis més! Ara pots trobar a la nostra plataforma els instaŁladors de Nedgia que donen servei a la teva zona. Podràs soŀlicitar el teu pressupost personalitzat sense compromís i sense moure’t de la casa teva, de manera totalment online. Només has d’aportar les característiques del teu habitatge i t’oferirem una llista de les empreses coŀlaboradores més competitives de la teva zona, de manera que puguis comparar i seleccionar la que més t’agradi.

Sol·licitar un instal·lador per Internet

Ara, instaŀlar el gas natural és més fàcil i còmode si coneixes les empreses instaŀladores de la teva zona 

Estàs buscant un instaŀlador?

Selecciona comunitat i província

Cargando

No et preocupis de res, nosaltres ens encarreguem de tot

Quan hagis contractat l’alta d’instaŀlació de gas natural, comencem les tasques per portar el gas natural a casa teva. No et preocupis per res! Nedgia s’encarrega de fer totes les gestions de tramitació de llicències, preses i obres de canalització de gas.

L’empresa instaŀladora t’informarà de les condicions i característiques de la instaŀlació de gas natural a casa teva. Els instaŀladors comprovaran i garantiran el correcte funcionament de la instaŀlació i et donaran els certificats d’instaŀlació de gas al teu habitatge. Et facilitem totes les gestions perquè gaudeixis de la millor energia!

Obtén un pressupost personalitzat i sense compromís.

Pressupost personalitzat
operaris gas natural

Assessorament especialitzat, garantia de satisfacció

Calderes

El canvi d’una caldera de gas natural és una acció necessària, que no només s’amortitzarà en pocs mesos, gràcies a l’estalvi en la factura energètica, sinó que, a més a més, ajudarà a millorar el confort de casa teva gràcies a les funcions dels models nous.

Tovallolers

Els radiadors tovallolers s’han convertit en un accessori més del nostre bany. Si ja tens un circuit de radiadors d’aigua calenta per a la calefacció, pots sol·licitar la instal·lació del tovalloler a un professional, perquè funcionen amb el mateix sistema que la resta dels radiadors.

pictograma radiador, calefacció gas natural

Radiadors

Els radiadors de calefacció per aigua calenta es poden fer servir en instaŀlacions convencionals (calderes estàndard de gas natural), aporten resistència i durabilitat, entre d’altres avantatges, com a sistema de calefacció de casa teva.

Termòstats

Els termòstats són aparells que estan pensats per regular la temperatura al nostre gust; així, l’ús que fem de la calefacció és més eficient i guanyem en estalvi econòmic i benestar a casa teva.

Escalfadors

A l’hora d’instaŀlar l’escalfador de gas natural, has de pensar en l’estalvi d’aigua i en la reducció de pèrdues de calor, així com en la seguretat i els requisits que ha de complir la instaŀlació; per això, es recomana fer la instal·lació amb un professional autoritzat.

Gas natural

La instaŀlació del gas natural és un procés ràpid i senzill que es fa en uns quants passos, ara pots contractar-ne l’alta totalment online.