Casa gas natural

No era al domicili el dia de la inspecció periòdica. Què he de fer?

Si no eres a casa en el moment de la inspecció, trobaràs al teu habitatge una targeta gran d’absent amb les dades de contacte del tècnic per concertar una altra visita directament amb ell.

icono teléfono

En cas que no localitzis aquesta targeta, et pots posar en contacte amb el nostre Servei d’Atenció al Client trucant al telèfon 900 100 252, disponible de dilluns a dissabte de a 900 100 252 8:00 a 22:00.

icono teléfono

I si no contacto per concertar una nova visita?

La teva instal·lació de gas natural requereix certes cures per garantir-ne la utilitat. No oblidis passar la inspecció. És per la teva seguretat. Si no es passa la inspecció, es notificarà a l’organisme competent de la teva comunitat autònoma i es pot interrompre el subministrament de gas natural. 

Posa’t en contacte amb el nostre servei d’Atenció al client trucant al telèfon 900 100 252, disponible de dilluns a dissabte de 8:00 a 22:00, per concertar una cita nova.

icono calendario

I si no puc ser-hi el dia indicat, què puc fer?

Pots posar-te en contacte amb el nostre Servei d’Atenció al Client trucant al telèfon 900 100 252 per tornar a concertar la cita o bé trucar al telèfon del tècnic que s’indicarà al cartell que es penjarà a la teva finca, uns quants dies abans de la visita.